пятница, 31 декабря 2010 г.

Проект Божевільне безсоння

Проект Божевільне безсоння вже понад півтора року радує своїх шанувальників на Радіо ТРЕК. Програма виходить 5 разів на тиждень по буднях 23.00 до 1.00. В програмі звучить безліч божевільних жартів від DJ Borneo, грає сучасна нова клубна музика, проводяться божевільні уроки музики від DJ Alex, а в ефір телефонують слухачі, які діляться враженнями.
В програмі на Радіо ТРЕК проводиться регулярний огляд клубів як в Україні, так і в світі. Ведучі проекту Божевільне безсоння розповідають про внесок світових DJ в розвиток клубної культури. Дуже цікаво послухати про те, як свою кар’єру починали різні гуру клубних сцен в світі.
Весною 2010 учасники проекту Божевільне безсоння вирішили влаштовувати клубні вечірки в такому ж форматі. DJ Borneo, Alex, Dread, Tarantinoff щомісяця проводять свої вечірки в клубах Західної України, щомісяця отримуючи все нові і нові запрошення. Деякі клуби співпрацюють з проектом вже на регулярній основі.
В грудні 2010 року від DJ Alex і NightAngel, за творчої підтримки DMC Borneo, запускають офіційний сайт шанувальників проекту Божевільне безсоння, чим дуже порадували своїх прихильників. На блозі доступна більшість рубрик програми в текстовому форматі, є можливість скачати mp3, подивитися фото божевільне безсоння, прийняти участь в обговоренні цікавих тем - зайти на форум божевільне безсоння, ознайомитися з афішами та анонсами майбутні вечірки божевільне безсоння. Одним словом, сайт Божевільного безсоння Radio TREK вартий уваги не лише своїх постійних слухачів, але й тих, хто лише знайомиться з цими позитивними людьми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.